Winkelmand
Over Ameyali Jewelry - juwelen met Mexicaans temperament
15329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15329,theme-bridge,qode-listing-1.0,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-12.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Ameyali Jewelry

Ameyali staat voor passie en originaliteit. Onze zilveren juwelen worden handgemaakt door Mexicaanse zilversmeden in hun eigen atelier. We hebben momenteel vier collecties.

De Moderno – collectie zijn moderne ontwerpen die in het oog springen door hun eenvoud en leunen dicht aan bij de Europese stijl van sieraden.

Cultura daarentegen haalt zijn inspiratie uit de inheemse culturen van Mexico. De meest significatieve culturen zijn deze van de Maya’s en de Azteken.

De derde collectie Romantico zijn verfijnde ontwerpen die worden gekenmerkt door elegantie en fantasie.

Als je op zoekt bent naar sieraden met karakter, temperament en kleur moet je zeker een kijkje nemen in onze Collectie Pasión.

The story

Fany, geboren en getogen in Taxco de Alarcon en trots op haar Mexicaanse roots en temperament. Sinds jaar en dag actief als passionele verkoopster van juwelen bij het familiebedrijf in Mexico. Op één van haar verre reizen door het Europese, oude continent kruiste ze het pad nog eens met een oude bekende, Jimmy. De toekomstige echtgenoot zo bleek later, die zelf drie jaar in Mexico heeft gewoond.

Via het familiebedrijf importeren we de mooiste juwelen uit Mexico. Twee keer per jaar gaan we ook ter plaatse en bezoeken we de ateliers van de lokale zilversmeden. In samenspraak met de zilversmid kunnen wij eventueel ook uw ontwerpen of ideeën laten uitwerken.

Wij verkopen op dit moment enkel op markten en private events. Onze webshop gaat binnenkort open!

Saludos,

Fany&Jimmy
Ameyali Mexican Jewelry